La nostra trajectoria

Igual que La Soleá, la Soleá del Mercat de les Flors defensa l'empatia amb el client i el tracte obert, càlid i cordial per aconseguir molt més que la sola fidelització dels clients que s'asseguin en les seves taules abans i després de cada funció.

Res d'això no seria possible sense tots els que ens han ajudat amb el seu treball i amor i s'han dedicat plenament a que creixés La Nostra Soleá: la meva mare que ho ha deixat tot per ajudar-me quan a fet falta, també al Gaby, al Carlos, la Ceci, la Chyntia, en Kalitos, la Chechi, l'Esther i la Betlem. A tots vosaltres Gràcies!.

Influències
Els Orígens

El meu pare i la meva mare, andalusos vinguts a Barcelona, que amb el seu bon fer i saviesa ens han alimentat sempre amb productes frescos i plats senzills i tradicionals. Aquesta és la raó que en el meu treball sempre hagi tractat de recrear aquests mateixos sabors i textures, alhora que he anat incorporant receptes típiques de la cuina tradicional catalana i mediterrània.

Els Viatges

Una altra gran passió. Un cuiner que viatja mai és indiferent als gustos que troba al seu camí. Les nombroses experiències en terra asiàtica (Índia i Tailàndia) i al nord d'Àfrica ens han fet conèixer tècniques i productes que ens han agradat tant que els hem estudiat i començat a treballar: Els woks, saltejats, tajines i el maneig de les espècies caracteritzen molts dels nostres plats més famosos.